SPORTSHOWROOM

  Rreth nesh

  SPORTSHOWROOM është një motor kërkimi dhe platformë frymëzuese për atletet adidas dhe Nike. Përmes kësaj platforme, një grup dyqanesh në internet ofrojnë atlete të cilësisë më të lartë të këtyre dy markave sportive të njohura botërisht.

  Atlete dhe veshje sportive

  Dy vëllezër. Dy atletë. Pak vite më parë, Ramon dhe Franciscos u erdhi idea e krijimit të një motori kërkimi që gjen me lehtësi atletet tuaja të preferuara adidas, Nike, Jordan ose Yeezy, si dhe në të njëjtën kohë, krijuan një vend ku si atletët do të ndiheshin në shtëpinë e tyre. Që prej vitit 2015, së bashku me një programues dhe me persona të tjerë të talentuar, vëllezërit kanë punuar për ta kthyer idenë e tyre në realitet. Gjatë viteve, ekipi i SPORTSHOWROOM ka rikrijuar përvojën ideale të përdoruesit për vizitorët e tij dhe po i jep botës njohuri përtej të zakonshmes. Shpërndarja e përmbajtjes nuk lidhet vetëm me ngjyrat dhe masat, por edhe me shpjegimin e përshkrimin shumë të detajuar të koleksioneve dhe modeleve, duke filluar nga faktet argëtuese te ngritja e lëvizjeve të reja, te historitë frymëzuese të stilistëve, super yjeve dhe bashkëpunimet më të shquara.

  Dizajni

  Në çdo aspekt të dizajnit, SPORTSHOWROOM kombinon ndjesinë sportive me pamjen elegante.

  Ndërkombëtarizimi

  Themeluar në Hollandë në vitin 2015, SPORTSHOWROOM u hap në Gjermani, Francë dhe Spanjë 4 vite pas themelimit të saj. Që prej atëherë, kompania ka ardhur duke u zgjeruar në disa vende, si brenda ashtu edhe jashtë Evropës. E pajisur me teknikat e duhura dhe me një grup të larmishëm njerëzish, SPORTSHOWROOM ka përqafuar misionin e saj për frymëzimin e mendjeve krijuese me atletet dhe veshjet sportive,

  Historiku kohor

  2015
  NL

  2019
  DE | FR | ES

  2020
  AT | PL | CH | UK | BE | DK | SE | IT | FI | NO | PTRU | CZ | SK

  2021
  GR | SG | CA | AU | US | BR | MX | CL | JP | VN | PH | MY | IN | NZ | ZA

  2022
  IE | HU | SI | HR | RS | RO | LT | LV | EE | BG | ME | MK | AL | BA | MD | CY | LU | BYIL | TJ | AM | AZ | KZ | KG | UZ | HK | TW | KR | PKLK | AR | CO | CR | PE | EC | GT | DO | UY | PR | PY | PA | HNSV | SR | CI | SN | NG | GH | AO | KETZ | MA | AE | BH | KW | LB | OM | QA

   

  SPORTSHOWROOM përdor cookies. Rreth politikës sonë të cookie.

  Vazhdo

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East