SPORTSHOWROOM

  Të dhënat e kontaktit

  Ne bashkëpunojmë me dyqane të ndryshme në internet, ndaj dhe ju mund të gjeni gjithçka dëshironi brenda një platformë të vetme.

  Për pyetje rreth porosive dhe artikujve, kontaktoni dyqanin përkatës.

  A keni pyetje tjetër? Thjesht na bëni me dije dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt të që të jetë e mundur:

  [email protected] | Instagram

  Sportshowroom

  Adresa: President Kennedylaan 34-2; 1079 NE Amsterdam; Hollandë

  Numri i regjistrimit në Dhomën e Tregtisë: 62618636

  NIPT (numri tatimor): NL 8548.89.814.B01

  Data e themelimit: 10 shkurt 2015

   

   

  SPORTSHOWROOM përdor cookies. Rreth politikës sonë të cookie.

  Vazhdo

  Choose your country

  Europe

  Americas

  Asia Pacific

  Africa

  Middle East